Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve sofistike bir bedii sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en hayırlı üstıtlar içinde; siyah, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en ideal cevaptır.

Bu da griyi bir daire odasını veya yatak odası dolabını boyamak muhtevain en esen renklerden biri yapar: Her iki rengin doğru kombinasyonu ile meydanınızın her dönem nizamlı ve prezentabl görünmesini esenlamanız kabil.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Gri koltuklu konut dekorasyonu yapacaksanız evet da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı nefes alabilir etmek namına pırıltılı detaylardan payanda alabilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere uygun hizmeti katkısızlamaktadır.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu antrasit duvar boyas ile sarı ve gökçe yahut yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. sprey boya Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve modern bir yol kurmak isteyenler kucakin idealdir.

Özel dizaynı yardımıyla birlik pençe ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yolculuk olanakı katkısızlar.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir denge katkısızlanabilir.

Yanıt 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde ancak ve sıcak bir hava yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir geçim yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Ocak sprey boya dekorunda griye yakışan renkler arasında elbette asaletin rengi olan siyah da var. Gri siyah aile dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe kadar renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Mekanda daha sükûnet, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O dönem grinin hamam tonlarına tamam tutum buyurmak hakikat bir tercih olacaktır. Ast tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Aksesuarlarda antrasit renkleri kullanmak lüp umumi dizaynına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page